Alaska Info

Oorsprong:

Alaska natural dogfood is een KVV (compleet vers voeding) gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriat Raw Food): 55% vlees, 15% bot, 15% orgaanvlees, 15% groenten mix. De ingrediënten komen van bedrijven die konijnen slachten voor de humane consumptie. De hele slachtlijn staat onder permanente veterinaire controle. De ingrediënten worden vers geleverd. Ze worden vermalen met een 7,8 mm schijf, met elkaar gemixt, verwerkt tot worst en ingevroren. Dit alles gebeurt in een geconditioneerde verwerkingsruimte.

Samenstelling: Konijn

Konijnenvlees, konijnenkarkas, orgaanvlees, groentenmix. Een gezonde maaltijd op basis van 100% ingrediënten van konijn, aangevuld met ontsloten groenten. Geschikt voor alle honden, tevens geschikt als eliminatie-dieet.

Samenstelling: Kip

kippenvlees, kippennekken, orgaanvlees, groentenmix. Een overheerlijke maaltijd voor uw hond op basis van 100% ingrediënten van kip, aangevuld met ontsloten groenten. Geschikt voor alle honden.

Samenstelling: Rund

Rundvlees, runderpens, runderhart, kippennekken, groentenmix. Een overheerlijke maaltijd voor uw hond op basis van ingrediënten van eend, aangevuld met ontsloten groenten. Geschikt voor alle honden.

Samenstelling: Eend

Eendenvlees, eendenkarkas, orgaanvlees, groentenmix. Een gezonde maaltijd op basis van 100% ingrediënten van eend, aangevuld met ontsloten groenten. Geschikt voor alle honden, tevens geschikt als eliminatie-dieet.