Bibi Beefmix voor de kat, 250 gram Bibi Beefmix voor de kat, 250 gram
Bibi Beefmix voor de kat, 250 gram Bibi Beefmix voor de kat, 250 gram
Bibi Beefmix voor de kat, 250 gram
2 Reviews | Review toevoegen
aanvullend diervoeder voor katten
ÔéČ┬á2,35 *
Het aantal SpaarBotjes dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beefmix voor de kat is een volledig voeding op basis van rund. Deze voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen. De acceptatie van Beefmix voor de kat is zeer hoog. Dat betekent dat 95% van de katten die BIBI voorgeschoteld krijgen het direct opeten en hun bek erbij aflikken. Ideaal dus voor moeilijke eters.

Samenstelling:
mager rundvlees, runderhart, lever, nier, eendagskuikens, kippenhartjes, omega 3, 6 en 9 oliën. Als bron van calcium gebruiken wij gemalen kippen botten waarin veel merg zit.

 

Deze voeding bevat over het algemeen gemiddeld de volgende verhoudingen:

- spiervlees vlees (40%)

- organen (30%), 

- vleesbotten (25%) 

- olien en vetten 3%

Sorteren op:

Review toevoegen
Sandy Van Der Heide - 09-05-2021 17:30

Onze katten eten bibi beef al vanaf kitten, de ontlasting stinkt niet, plassen ook veel.minder, ze doen het er gewoon super goed op.

Esther - 11-02-2018 10:31

Favoriete merk van mijn twee katten, zowel de beef als natuur. De zakjes zijn gemakkelijk te openen en het vlees is fijn gehakt, zodat het goed te verdelen is. Ze eten het smakelijk op.

Samenstelling BIBI diervoeding onderscheid zich van andere versvlees voeding voor hond en kat door meer dan 40 jaar ervaring. Hierbij kijken wij naar de samenstelling van het prooidier van de hond of kat, en proberen wij hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen met onze complete vleesmixen. Onze voedingen bevat over het algemeen gemiddeld de volgende verhoudingen: - spiervlees vlees (40%) - organen (30%), - vleesbotten (25%) - olien en vetten 3% BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten en/of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toevoegende vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor. Alle benodigde voedingstoffen die uw hond nodig heeft zijn afkomstig uit de organen en het spiervlees die wij gebruiken in de productie van onze voedingen. BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Het vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie. BIBI is nauw verwant met het BARF-principe (BARF staat voor biologically appropriate raw food). Dit is een manier van voeden die geïntroduceerd is door een Australische dierenarts die er twee boeken aan heeft gewijd. Wereldwijd voeren mensen hun honden en katten via deze methode en de resultaten zijn veelal verbluffend

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.