vers vlees voeding voor hond, kat, reptiel, fret en roofvogel vers vlees voeding voor hond, kat, reptiel, fret en roofvogel

Filter

close
Haaksbarf-Catfood

Onze bedrijfsactiviteit is het produceren van versvlees voeding van hoogwaardige kwaliteit voor honden en katten.

Wij zijn producent van het merk HAAKS®B.A.R.F. Deze producten worden geproduceerd volgens de regels van de H.A.C.C.P. en onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Onze producten worden direct na de productie diepgevroren.

Honden en katten zijn van oorsprong carnivoren. Door hun voedingswijze daarop aan te passen leven ze prettiger en gezonder. En, minstens zo belangrijk: goede, verantwoorde voeding helpt klachten voorkomen! Hiervoor hebben wij HAAKS®B.A.R.F ontwikkeld, welke nauw aansluit bij het natuurlijke voedingspatroon van hond en kat (versvlees!)

barfmenuHet belangrijkste wat onze HAAKS®B.A.R.F onderscheidt is de constante, hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken. Naast de kwaliteit is onze HAAKS®B.A.R.F puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees, dus in de smaak Rund zit runderbot, in de Geit is het geitenbot enz.HAAKS®B.A.R.F is verkrijgbaar in de soorten: RundPaardGeitLamZalmKipKonijn, Eend en Vis . Door de smaken te variëren wordt het natuurlijke voedingspatroon zeer goed benaderd, door de uitgebreide variatie aan diersoorten wordt ook de variatie in calciumbron ten volle benut, HAAKS®B.A.R.F biedt 8 verschillende vleescomponenten en calciumbronnen. Naast het spiervlees, orgaan en bot voegen wij in ons product ook hoogwaardig gepureerde verse groente toe en industriële vezelhennep (Cannabis sativa L.).

Voor alle HAAKS®B.A.R.F producten geldt: dat er geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen, varkensvlees, granen en of rijst in zitten.
https://www.haaksbarf.nl
 Weergave:
 


Bezig met laden...

Haaksbarf Catfood Kip

(0)

aanvullend diervoeder voor katten

0,00

Haaksbarf Catfood Konijn

(0)

aanvullend diervoeder voor katten

0,00

Haaksbarf Catfood Rund

(0)

aanvullend diervoeder voor katten

0,00

Haaksbarf Catfood Vis

(0)

aanvullend diervoeder voor katten

0,00

Hoeveel HAAKS®B.A.R.F heeft uw kat nodig?
Een kat eet meestal kleine beetjes en dan meerdere keren per dag. Het is handig om elke keer dan ook een kleine hoeveelheid aan te bieden en het resterende in de koelkast te bewaren tot de volgende maaltijd.
Ga bij het voeren uit van de volgende percentages van het lichaamsgewicht per dag:
– volwassen kat: 3-4% van het
lichaamsgewicht dat de kat mag wegen.
– katten kitten: 6-7% van het
lichaamsgewicht dat de kitten op dat
moment weegt.
https://www.haaksbarf.nl


Laatst bekeken producten


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.