vers vlees voeding voor hond, kat, reptiel, fret en roofvogel vers vlees voeding voor hond, kat, reptiel, fret en roofvogel

kant en klare vers vlees voedingen voor hond, kat, en fret.VOEDING VOLGENS DE NATUUR
De hond stamt af van de wolf. Hoewel het uiterlijk van de hond ondertussen verschilt van dat van de wolf, zijn beiden genetisch zo goed als identiek. Hun DNA komt voor 99,8% overeen. Is dit belangrijk? Absoluut. Honden en wolven hebben nog altijd hetzelfde soort spijsverteringsstelsel. Dat van een carnivoor. Vleeseters van het zuiverste soort.
De wolf eet het vlees, de botten, de organen, de ingewanden en de maaginhoud van zijn prooi. Uiteraard is het vlees rauw. En dat is een belangrijk detail want de spijsvertering van uw hond is immers gebaseerd op dat van de wolf. Hetgeen uw beste vriend eet, heeft een invloed op zijn spijsvertering en immuunsysteem. En dus op zijn gezondheid.


VOEDING VOOR PUPPY’S
Natuurvoeding is geschikt voor alle honden en alle leeftijden. Als we naar de natuur kijken, dan eten puppy’s en volwassen honden ook dezelfde prooien. Puppy’s hebben tijdens het opgroeien twee extra types eiwitten nodig. In vers vlees zitten alle eiwitten die een puppy en volwassen hond nodig hebben.
WAARAAN VOLDOET EEN GEZONDE VOEDING?
Een gezonde voeding vormt de basis voor de conditie en gezondheid van je hond. Maar wat is gezonde voeding voor een hond? Wilt u een speelse en fitte hond, dan moet u ervoor zorgen dat zijn energie uit een juiste combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten komt. Een evenwichtige voeding bestaat voor 70 tot 85% uit vlees, organen en botten en 15 tot 30% uit groente en/of fruit. Die variatie is natuurlijk, want de prooien in de natuur variëren ook.
Een gezonde voeding:

  • moet rauw zijn met voorverteerde granen en groenten
  • moet vrij zijn van bewaarmiddelen, kleurstoffen en bindmiddelen
  • moet bestaan uit verse ingrediënten van hoge kwaliteit


Laatst bekeken producten


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.