lupa lang houdbaar Lupa® Houdbare Worst, eend/lam/rund
lupa lang houdbaar Lupa® Houdbare Worst, eend/lam/rund
Lupa® Houdbare Worst, eend/lam/rund
10 Reviews | Review toevoegen
De Lupa® Houdbare Worst is een volledige vleesvoeding geschikt voor alle honden.
ÔéČ┬á3,10 *
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het gezonde alternatief 

Voor honden die diepvriesvoeding krijgen is Lupa® Houdbare Worst , houdbaar buiten de koeling,  het ideale alternatief voor als u met uw hond onderweg bent of op vakantie gaat. 
volledig diervoeder voor honden

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Kikie hendriks - 16-06-2022 11:21

Het beste voer voor onze bruno, en makkelijk in gebruik, ook op vakantie erg handig.

Ad - 19-01-2022 19:58

Een echte verwennerij

Helma - 22-12-2020 22:35

Ideaal voor als ik vergeet kvv te ontdooien, honden vinden het heerlijk en doen het er goed op

marina Gerrits - 12-12-2020 11:25

Ontzettend makkelijk op de camping

Krista - 13-03-2019 15:07

Ik ben zeer tevreden over het voer. Mijn hond heeft altijd zeer gevoelige darmen gehad en ik heb al veel, heel veel verschillende soorten voer geprobeerd, diverse (hypoallergene) brokken, diverse soorten en merken vers vlees, enz. Niets mocht echt helpen, ze bleef last hebben, zowel van boeren als van scheten. Soms schaamde ik mij om mensen mijn huis in te laten komen, gewoon vanwege de lucht die er hing. Sinds dat ik de houdbare worsten geef is het zoveel beter. Ze heeft nog wel last van gasvorming, maar het stinkt niet meer en boeren hoor ik haar bijna niet meer doen. Nu er vooral op letten dat ze niets anders weet te stelen (bv kattenvoer) en dan denk ik dat ik eindelijk na 3 jaar de oplossing heb gevonden. Mijn hond vindt het ook heel erg lekker, terwijl ze best een lastige hond kan zijn wat betreft eten. Ze is er gek op! Wat vooral heel handig is is dat de worsten lang houdbaar zijn, dus je hoeft het niet in de vriezer/koelkast (wel in de koelkast als je worst hebt aangesneden) te bewaren, kan dus makkelijk mee op vakantie en je hebt nooit het probleem dat je vergeten bent het vlees uit de vriezer te halen. En dan als laatste, de worst is heel makkelijk te snijden, waardoor je er makkelijk kleine beloningsbrokjes van kunt maken. Hierdoor krijgt mijn hond nu tijdens trainen gewoon haar vlees, wordt ze niet overvoerd door de beloningsbrokjes en krijgt ze niet alsnog darmproblemen door de beloningsbrokjes.

Pascale - 19-10-2018 13:06

Zeer tevreden over dit product, mijn hond doet het er prima op.
mooie ontlasting en hij eet het met smaak op. Na een jaar van tobben met zijn ontlasting.

MD Policedogs - 01-03-2018 15:54

Top product! Alle honden vinden het lekker en het is makkelijk te bewaren. Honden die wat dikker mogen zitten snel aan en blijven top op gewicht! Een echte aanrader.

kikie - 19-01-2018 19:09

Onze hond Bruno had steeds last van wondjes en kostjes op de rug, totdat we via onze dochter de tip kregen om eens lupa worst te gaan proberen. En wat denk je t helpt, en hij is er dol op. Bedankt voor de fijne levering

Ine - 20-12-2017 16:35

Tevreden over lupa houdbaar buiten koelkast??? Geloof maar van ja zeker. Als ik bak klaar maak stroomt de niagara uit een hondenbek ­čśé­čśé. Dora is er helemaal weg van. Ook heel makkelijk mee te nemen op vakantie.
Het baasje is heel tevreden over de vriendelijke behandeling.

Sandra - 07-10-2017 10:04

Wij hebben dit voer deze zomer mee gehad naar Oostenrijk op vakantie en ik kan het iedereen aanbevelen. Onze labrador, die normaal gesproken BARF eet, vindt het super lekker en het is erg handig in het gebruik. Ze eet een halve "worst" per dag en ook de resterende helft kan nog gerust een dag buiten de koeling bewaard worden, zodat ze dat de volgende dat opeet. Ik draai de worst gewoon dicht, knoop erin en klaar is Kees!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.