lupa lang houdbaar Lupa lang houdbaar, eend/lam/rund, 800 gram
lupa lang houdbaar Lupa lang houdbaar, eend/lam/rund, 800 gram
Lupa lang houdbaar, eend/lam/rund, 800 gram
10 Reviews | Review toevoegen
volledig diervoeder voor honden
€ 3,75 *
. 800 gram
Het aantal SpaarBotjes dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

ideaal voor op vakantie, kan buiten de koeling waard worden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Ad - 19-01-2022 19:58

Een echte verwennerij

Helma - 22-12-2020 22:35

Ideaal voor als ik vergeet kvv te ontdooien, honden vinden het heerlijk en doen het er goed op

marina Gerrits - 12-12-2020 11:25

Ontzettend makkelijk op de camping

Krista - 13-03-2019 15:07

Ik ben zeer tevreden over het voer. Mijn hond heeft altijd zeer gevoelige darmen gehad en ik heb al veel, heel veel verschillende soorten voer geprobeerd, diverse (hypoallergene) brokken, diverse soorten en merken vers vlees, enz. Niets mocht echt helpen, ze bleef last hebben, zowel van boeren als van scheten. Soms schaamde ik mij om mensen mijn huis in te laten komen, gewoon vanwege de lucht die er hing. Sinds dat ik de houdbare worsten geef is het zoveel beter. Ze heeft nog wel last van gasvorming, maar het stinkt niet meer en boeren hoor ik haar bijna niet meer doen. Nu er vooral op letten dat ze niets anders weet te stelen (bv kattenvoer) en dan denk ik dat ik eindelijk na 3 jaar de oplossing heb gevonden. Mijn hond vindt het ook heel erg lekker, terwijl ze best een lastige hond kan zijn wat betreft eten. Ze is er gek op! Wat vooral heel handig is is dat de worsten lang houdbaar zijn, dus je hoeft het niet in de vriezer/koelkast (wel in de koelkast als je worst hebt aangesneden) te bewaren, kan dus makkelijk mee op vakantie en je hebt nooit het probleem dat je vergeten bent het vlees uit de vriezer te halen. En dan als laatste, de worst is heel makkelijk te snijden, waardoor je er makkelijk kleine beloningsbrokjes van kunt maken. Hierdoor krijgt mijn hond nu tijdens trainen gewoon haar vlees, wordt ze niet overvoerd door de beloningsbrokjes en krijgt ze niet alsnog darmproblemen door de beloningsbrokjes.

Pascale - 19-10-2018 13:06

Zeer tevreden over dit product, mijn hond doet het er prima op.
mooie ontlasting en hij eet het met smaak op. Na een jaar van tobben met zijn ontlasting.

MD Policedogs - 01-03-2018 15:54

Top product! Alle honden vinden het lekker en het is makkelijk te bewaren. Honden die wat dikker mogen zitten snel aan en blijven top op gewicht! Een echte aanrader.

kikie - 19-01-2018 19:09

Onze hond Bruno had steeds last van wondjes en kostjes op de rug, totdat we via onze dochter de tip kregen om eens lupa worst te gaan proberen. En wat denk je t helpt, en hij is er dol op. Bedankt voor de fijne levering

Ine - 20-12-2017 16:35

Tevreden over lupa houdbaar buiten koelkast??? Geloof maar van ja zeker. Als ik bak klaar maak stroomt de niagara uit een hondenbek 😂😂. Dora is er helemaal weg van. Ook heel makkelijk mee te nemen op vakantie.
Het baasje is heel tevreden over de vriendelijke behandeling.

Sandra - 07-10-2017 10:04

Wij hebben dit voer deze zomer mee gehad naar Oostenrijk op vakantie en ik kan het iedereen aanbevelen. Onze labrador, die normaal gesproken BARF eet, vindt het super lekker en het is erg handig in het gebruik. Ze eet een halve "worst" per dag en ook de resterende helft kan nog gerust een dag buiten de koeling bewaard worden, zodat ze dat de volgende dat opeet. Ik draai de worst gewoon dicht, knoop erin en klaar is Kees!

Pauline - 29-09-2017 16:06

Dit voer is gewoon fantastisch!! Mijn ouders hebben een hondje wat al meerdere malen aan een prednison kuur heeft gezeten en cortisone crème heeft gehadom zijn voedselallergie onder controle te krijgen. Ipv naar de wortel van het probleem te gaan werden de dierenartskosten hoger en de problemen niet kleiner. Toen ik advies vroeg aan Jolanda adviseerde zij dit vlees. Binnen 8 dagen zag je de huid rustiger worden en we zijn ondertussen 2,5weken verder en zijn huid is conpleet opgeklaard en geen korstjes of wondjes of sporen van allergie te vinden. De hond vind het heerlijk en mijn ouders zijn helemaal blij!! Ik raad dit voer echt aan!! Nogmaals dank!!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.