Bandit-Bio-Hond

De voedselbehoefte van de hond

Het is logisch dat een grote hond meer voedsel nodig heeft dan een kleine, maar hoeveel meer? Het brandstofverbruik (=energie) van de hond is zeer wisselend. In het algemeen geldt: hoe kleiner en lichter de hond, des te meer calorieën gebruikt hij in verhouding tot zijn lichaamsgewicht. Een hond die 1 kg zwaar is, gebruikt +/- 140 kcal. per dag; een hond van 50kg. gebruikt er echter maar +/- 2500 kcal. Is een hond zeer beweeglijk, of wordt er aan hondensport gedaan, dan is ook zijn energieverbruik groter. Dat is ook het geval bij aanhoudende koude. Een hond die weinig lange wandelingen maakt, heeft minder nodig dan een hond die de hele dag met zijn baas op pad is.

Het voedsel van onze hond moet bestaan uit de juiste enzymen en voedingsstoffen, eiwitten, vetten ,koolhydraten, vitaminen en mineralen. Omdat een hond niet alleen alle eerder genoemde bestanddelen naar binnen moet krijgen, maar ook nog in de juiste verhouding, is het zelf samenstellen van de maaltijd voor een leek een ingewikkelde en riskante onderneming. De hond krijgt al snel een overschot van het een en een tekort aan het ander. Aan Banditvoer voegt u in principe geen extra vitaminen of mineralen toe, omdat u hiermee de samenstelling van het voer verandert. De benodigde hoeveelheid Bandit voor de gemiddelde hond is 125-150gram per 10Kg lichaamsgewicht.

Goede voeding is belangrijk voor de juiste skeletopbouw!
https://www.banditvoeding.nlWeergave:


Bezig met laden...

Bandit Bio Vleesmix Lam, hond 12x 935 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en kleinr

157,80*

Bandit Bio, Vleesmix Kip, hond 12x 935 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

99,36*

Bandit Bio, Vleesmix Kip, hond, 24 x 480 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

122,16*

Bandit Bio DIEET Nierproblemen hond 24 x 480 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

162,24*

Bandit Bio Hanenvleesmix, hond 12x950 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

114,00*

Bandit Bio, Vleesmix Rund, hond 12x935 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

99,36*

Bandit Bio, Vleesmix Rund, hond 24 x 480 gram

Volledig diervoeder voor alle hondenrassen, groot en klein

122,16*

Bandit Geitenbot, 500 gram

aanvullend diervoeder

3,98*

De voedselbehoefte van de kat

Banditvoer bestaat uit 100% biologisch vlees en groenten zonder conserveringsmiddelen en smaak/kleurstoffen.

U zal merken dat op Bandit kattenvoer uw kat weinig ontlasting zal hebben, tandsteen veel minder snel ontstaat, eventuele blaasklachten overgaan en de vacht zacht en glanzend wordt. Voor extra schone tanden kunt u uw kat een á twee keer per week een kippennekje, vleugeltje of een stuk vlees (hart, rundvlees) geven. Rauw, niet gekookt.

Het voedsel van onze kat moet bestaan uit de juiste enzymen en voedingsstoffen, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Omdat een kat niet alleen alle eerder genoemde bestanddelen naar binnen moet krijgen, maar ook nog in de juiste verhouding, is het zelf samenstellen van de maaltijd voor een leek een ingewikkelde en riskante onderneming. De kat krijgt al snel een overschot van het een en een tekort aan het ander. Aan Bandit kattenvoer voegt u in principe geen extra vitaminen of mineralen toe, omdat u hiermee de samenstelling van het voer verandert. De benodigde hoeveelheid Bandit voeding per dag komt neer op +/- 80-100gram voor de volwassen kat van 4-5Kg.

Goede voeding is belangrijk voor een gezonde, energieke kat!
https://www.banditvoeding.nl


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.